MANDEN

Tonen als Foto-tabel Lijst

8 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

8 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Hondenmand

Krijg je een puppy of is je hond toe aan een nieuwe slaapplek? Een hondenmand is een comfortabele slaapplaats en plekje om veilig en vertrouwd te liggen. Het is belangrijk dat je hond een eigen plaats heeft om te liggen en te slapen. Het ligt door de zachte bekleding natuurlijk ook veel fijner dan op een harde ondergrond. Bovendien zorgt een hondenmand door de opstaande rand voor ondersteuning. Zo heeft je hond de mogelijkheid zich met de rug tegen de rand aan te nestelen. Wij hebben een uitgebreid assortiment met manden beschikbaar voor zowel kleine, middelgrote als grote honden.

Waar let je op bij de aanschaf?

Bij de aanschaf van een slaapplek voor je hond in de vorm van een mand is de afmeting van belang. Heb je een klein hondje dan kies je voor een klein formaat. Hzet ideaal als je je hondje er languit en opgerold in kan liggen. Daar let je dus ook op als je een grote hond hebt en een groter formaat beter is. Een mandje met een breedte van minimaal 50 cm is geschikt voor honden tot tien kilogram. Een breedte van ongeveer 70 cm is prima als je hond een gewicht heeft van twintig kilogram. Behoort je hond tot de grotere rassen met een gewicht van vijfendertig kilogram? Kies in dat geval voor een mand die in elk geval 90 centimeter breed of lang is. Honden vinden het fijn om zowel languit te liggen als opgekruld. Voor honden met korte pootjes geldt dat het handig is als de rand niet te hoog is. Of dat er in elk geval een lagere toegang is.

Keuze uit verschillende materialen

Het is belangrijk dat een hondenmand optimaal comfort biedt aan je hond. Het materiaal speelt daar zeker een rol in. Het is echter ook van belang dat de mand aansluit bij het interieur in je huis. Bijvoorbeeld qua materiaal en kleur. Om aan vele wensen tegemoet te komen, hebben wij een gevarieerd aanbod beschikbaar. Een rieten mand staat onder meer prachtig in een landelijk interieur en velours mooi in een modern interieur. Wist je dat wij in het aanbod ook koelmanden beschikbaar hebben? Die zijn ideaal om je hond op warme zomerdagen een fijne plek te bieden als je hond last heeft warmte kwijt te raken. Je hebt overigens ook nog de mogelijkheid om met de vorm rekening te houden. De ovale mand is populair, maar wij hebben ook andere vormen beschikbaar. Bijvoorbeeld een lage hondenbank van riet in een rechthoek of een rond pluchen exemplaar.

Altijd goedkoop en uit voorraad leverbaar

Wij vinden de beste kwaliteit belangrijk, maar een lage prijs eveneens. Daarom houden wij de prijzen van hondenmanden zo laag mogelijk. Heb je snel een mand nodig? Onze voorraad voorziet in de mogelijkheid om snel te leveren. Indien het artikel op voorraad is en je bestelt voor 14.00 uur maken wij de verzending gereed. Dat is het streven, zodat jij binnen een dag of anders binnen twee werkdagen je bestelling al in huis hebt. Bekijk ook de andere hondenartikelen, zoals hondenspeeltjes en hondensnacks in ons assortiment.