Over ons

Leuk dat je op de ‘over ons’ pagina kijkt! , ervaring leert dat de meeste mensen deze pagina overslaan.

Eigenlijk staat op veel websites een `over ons` pagina waar dan vervolgens niet zoveel over hun op  staat. Ook bij dierenwinkel.com stond er altijd een beetje algemene informatie maar nu heb ik het wat anders gedaan en aangezien je de moeite hebt genomen om dit te gaan lezen hoop ik dat je het leuk vind, bedankt alvast en ik hoor het graag als je het leuk vind, zo niet dan mag je het ook laten weten.

Even in het kort over mijzelf:

Ik ben Gert Jan Frijlink , de eigenaar van dierenwinkel.com, geboren in 1966 en ben vanaf mijn 15de werkzaam in een dierenspeciaalzaak. En in 1995 voor mezelf begonnen. Heb toen het vakdiploma dierenspeciaalzaak gehaald en bijna alle specialisten opleidingen die er waren gevolgd.

Ook nu nog steeds zorg ik dat m`n kennis up to date blijft , heb vorig jaar de besluithouders voor dieren die in 2020 verplicht gaan worden allemaal gehaald.

Na het openen van mij eerste eigen winkel , kwam daarna het aannemen van de eerste medewerker en daarna het openen van meer winkels , en een japanse koi centrum.

Daarna voor de winkels gaan importeren uit het buitenland en voor het koi centrum , de koi uit japan halen, spullen uit china en een klein groothandeltje begonnen.

Nu vele jaren later, ben ik weer terug naar 1 n dierenwinkel en een klein groothandeltje en deze website een online dierenwinkel.

En nu weer over dierenwinkel.com

Samen met mijn medewerkers probeer ik te zorgen voor blije beestjes en tevreden baasjes, iets wat ik dan ook de slogan van dierenwinkel.com gemaakt heb.

Online is dierenwinkel.com maar een kleine dierenwinkel, ik steek niet veel geld in allerlei dure reclame`s , wil ook helemaal de grootste niet worden, ik wil graag een goed product tegen een eerlijke prijs leveren met een goede service en ik probeer ook wat dierenspullen te hebben die je niet overal kunt vinden, maar die extra goed of gezond zijn, of gewoon extra leuk.

Mocht je dus tegen een probleem op de site aanlopen of een fout zien of vinden dat ik ergens iets niet goed gedaan heb op dierenwinkel.com dan hoor ik het graag van je .

En als je wel tevreden bent, dan heb ik het goed gedaan en kan ik weer zeggen:

Dierenwinkel.com voor blije beestjes en tevreden baasjes