dierenspeciaalzaak

 

Dierenwinkel.com: alles voor uw huisdier

Dierenwinkel.com biedt een groot assortiment aan producten voor huisdieren en dieren online en in de winkels. In ons  assortiment vindt u ruim 12.000 artikelen. Op Dierenwinkel.com kunt u online eenvoudig via de zoekbalk zoeken naar producten voor uw huisdier.Ook op barcode.

Wij vinden dat huisdieren de beste zorg verdienen, zowel mentaal als fysiek. In de webwinkel vindt u daarom allerlei producten die u helpen bij de verzorging van uw huisdier. Van voeding voor uw huisdieren tot verzorgingsproducten voor de vacht, in de webwinkel vindt u alles wat u voor uw huisdier nodig zult hebben.

De online webwinkel is zijdelings verbonden met onze  'gewone' dierenspeciaalzaak, en onze groothandel in dierenbenodigdheden. Wij kunnen uit voorraad leveren en uw bestelling snel thuisbezorgen. Uw bestelling wordt vaak al de volgende dag thuisbezorgd, dit kan tot twee dagen duren.

De groothandel biedt ons de mogelijkheid om u tegen een zeer scherp tarief mooie producten te kunnen aanbieden. Producten die via de groothandel geïmporteerd worden vindt u tegen lage prijzen in onze webwinkel. Bij ons vindt u een groot aantal producten tegen de laagste prijs.

 

  

Aanbiedingen bij Dierenwinkel.com

Regelmatig zijn er talloze mooie aanbiedingen op Dierenwinkel.com verkrijgbaar. Wij zijn in staat regelmatig kortingen van tientallen procenten te geven. Door uw producten bij Dierenwinkel.com te kopen kunt u flink wat geld besparen.

Bij Dierenwinkel.com kunt u een groot aantal producten in de aanbieding kopen. Onze beste aanbiedingen vindt u aan de rechterkant van iedere pagina. Regelmatig hebben wij ook andere aanbiedingen op producten in ons assortiment.

Dierenvoeding voor uw huisdier

Bent u op zoek naar specifieke dierenvoeding voor uw huisdier? In de webwinkel vindt u een groot aantal merken van dierenvoeding voor katten, honden, knaagdieren en andere huisdieren. Wij leveren dierenvoeding van onder andere Beneful, Carocroc, Bonzo en Royal Canin. Met tientallen merken voor allerlei huisdieren bent u in onze webwinkel altijd aan het juiste adres.

 

Verzorging voor uw huisdier

Uw huisdier moet gezond zijn en er gezond uitzien. Dierenwinkel.com biedt u honderden producten waarmee u de verzorging van uw huisdier kunt uitvoeren. Producten tegen vervelende beestjes, speciale accessoires die uw huisdier actiever maken en gezonde snacks om de gezondheid van uw huisdier te verbeteren.

 

Bestel vandaag alle benodigdheden voor uw huisdier en wees zeker van een perfecte kwaliteit en snelle levering. Bij Dierenwinkel.com betaalt u bij bestellingen tot €35.00  slechts € 5,95 verzendkosten , daarboven is verzending gratis *

* let op, sommige artikelen hebben ivm prijs/gewichtsverhouding een toeslag voor deze artikelen geld wel de extra verzendkostentoeslag.

Dierenwinkel.com heeft geen minimum bestelbedrag !

Vanaf 35,00 versturen we uw bestelling GRATIS.