Retourpagina

Het kan wel eens voorkomen dat je een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom je de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van je huis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan dierenwinkel.com geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt je contact met ons opnemen via info@dierenwinkel.com  Ik zal vervolgens het verschuldigde orderbedrag uiterlijk binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Normaal doe ik dit binnen 2 werkdagen na ontvangst van het product.

Voor diervoeders geld om hygiënische redenen dat de verpakking niet geopend mag zijn. Bij openen van de verpakking is je bestelling definitief en kan deze niet meer geretourneerd worden. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Product ruilen?

Wilt u uw product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. U kunt hiervoor contact opnemen met info@dierenwinkel.com . Wel betaal je zelf de kosten voor terugzending van het product. Je kan of het formulier op onze website invullen of indien gewenst onderstaand formulier aan ons toesturen.