BENCHES

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-9 van 57

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-9 van 57

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Hondenbench

Neem je een puppy in huis of ben je op zoek naar een transportmiddel voor je hond? Een hondenbench of draadkooi biedt dan uitkomst. Een bench is onder meer te gebruiken als een hulpmiddel om je pup op te voeden. Dat moet je dan natuurlijk wel op de juiste manier doen. Bijvoorbeeld door de bench een veilige plek te laten vormen voor je hondje. Het is de bedoeling dat je pup een veilig gevoel ervaart en de bench als fijne plek ziet. Voor grote honden is een draadkooi in verschillende situaties te gebruiken. Bijvoorbeeld als er visite komt met de deur dicht of als slaapplek met de deur open. Wij hebben voor al deze situaties een uitgebreid aanbod met hondendbenches beschikbaar.

Ruime keuze met verschillende formaten

Bij het kopen van een hondenbench of draadkooi is het belangrijk om met het formaat rekening te houden. Heb je een pup, maar wil je de bench ook later nog gebruiken dan moet je het formaat op de groei afstemmen. Het is belangrijk dat je hond voldoende bewegingsruimte heeft om te staan, zich te draaien en languit te liggen. Een grote bench voor een pup is eerst nog te verkleinen door er een schot in te plaatsen. Je hond is een huisdier, maar maakt wel onderdeel uit van je gezin. Het is daarom belangrijk om de bench in de woonkamer neer te zetten of bij de keuken als je een open keuken hebt. Plaats hem tegen de muur aan, zodat er ook nog sprake is van beschutting. Eventueel leg je op de kooi een deken als blijkt dat je hond beschutting fijn vindt. Overigens hebben wij daarvoor ook speciale hoezen beschikbaar in de vorm van een slaapset. Bij gebruik hiervan blijft alleen de voorkant open.

Materiaal: metaal, nylon of kunststof

De kooien hebben een open constructie, maar er zijn ook benches die van kunststof zijn gemaakt. Deze zijn onder meer ideaal om je hond mee in de auto te vervoeren. In de draadbench is het belangrijk om een fijn kleed of kussen neer te leggen. Dat ligt lekker zacht en comfortabel voor je hond. Het is bij het kopen van een bench aan te raden om met het doel ervan rekening te houden. Een transportbox is doorgaans anders samengesteld en geschikt voor kort verblijf. Bijvoorbeeld voor in het vliegtuig. Als je de honden bench gaat gebruiken als slaapplek is het belangrijk om dat doel als uitgangspunt te nemen.

Hokken en accessoires

Er zijn voor je puppy ook opties om voor een puppyren te kiezen en in ons assortiment tref je ook hondenhokken aan. Koop je een groot formaat draadkooi dan hebben wij in het aanbod speciale verkleiners beschikbaar voor als je een pup hebt. Dat is handig als je een pup hebt die nu nog klein is, maar later een grote hond wordt. Een puppyren is overigens te zien als een box voor baby’s. Het is niet een slaapplaats, maar een omheinde plek waar je de pup even in kan zetten als je geen tijd hebt om op te letten. Bekijk het aanbod in onze dierenspeciaalzaak en bestel de hondenbench of draadkooi online. Heb je nog meer spullen voor je hond nodig? Wij hebben alles onder één dak in huis.