KUSSENS

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-9 van 163

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-9 van 163

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Hondenkussen

Je wilt je hond natuurlijk een comfortabele slaapplek geven. Een hondenkussen is daarvoor een ideale keuze. Een kussen biedt meerdere voordelen. Een van de voordelen is dat er geen opstaande rand is en je hond alle ruimte heeft om te gaan liggen. Het is ook zo dat een kussen een prima alternatief voor een mand is, omdat je hond de warmte eenvoudig kwijtraakt. Het is aan de andere kant ook zo dat er sprake is van minder geborgenheid. Dat komt omdat er geen rand aanwezig is bij een honden kussen. Een ander voordeel is wel weer dat je hond op een kussen zachter ligt. Dat komt door de vulling in het kussen. Kies jij voor je hond voor een hondenkussen dan bieden wij je een ruim assortiment.

Hondenkussens voor kleine, middelgrote en grote honden

De meeste honden kussens in ons aanbod zijn speciaal ontworpen voor middelgrote en grote honden. Dat neemt niet weg dat wij ook voor de kleine hondjes comfortabele honden kussentjes om op te liggen. Er zijn allerlei verschillende uitvoeringen beschikbaar, zodat je ook met je eigen voorkeuren rekening houdt. Bijvoorbeeld met de vorm, want naast rechthoekige exemplaren, hebben wij eveneens ovale kussens beschikbaar. Wil je de keuze afstemmen op je interieur? Dat is mogelijk door met de kleur rekening te houden of met het design, want er zijn ook fijne hondenligplekken met een opschrift of design.

Materiaal van uitstekende kwaliteit

Het materiaal bepaalt voor een groot deel het comfort, waarbij de vulling een rol speelt bij de ondersteuning. Ook de dikte is uiteraard belangrijk als het om de ondersteuning van het lichaam van je hond gaat. Daarbij is het van belang dat de vulling van een goede kwaliteit is. Wij zorgen er altijd voor dat wij alleen de beste artikelen voor huisdieren aanbieden. Dat betekent dat wij rekening houden met de kwaliteit. Je mag er dan ook vanuit gaan dat alle kussens inclusief de vulling over een uitstekende kwaliteit beschikken. Memory foam is een voorbeeld van een kussenvulling. Dit materiaal staat er om bekend dat het zich aanpast en dat is precies wat je hond nodig heeft. Overigens zijn de dik gevulde kussens eveneens een fantastische ligplaats voor je hond. Het voordeel bij ons is dat je altijd de beste kwaliteit voor de laagste prijs geleverd krijgt.

Snel geleverd vanuit voorraad

Heb je een honden kussen gezien dat perfect is voor jouw hond en ook nog eens mooi staat in je interieur? De bestelling is zo geregeld tenzij je nog even verder wilt shoppen om ook nog snacks of speeltjes te kopen. Dan voeg je het kussen eerst even toe aan de winkelwagen en kijk je nog even verder. Wij beschikken als online dierenspeciaalzaak over een ruime voorraad van wel meer dan 9.000 artikelen. Dat is een reden dat wij je bestelling ook snel leveren. Dat is vaak al binnen een dag en anders maar een dagje later. Het hangt even van het tijdstip van bestelling en de drukte af. Wij doen ons best om je hondenkussen morgen al te bezorgen als je voor 14.00 uur bestelt.